Torsdag och snart helg 🙏💛🤗

(Theskylarksdrem)

Ja en hemmadag idag💛🙏🌸🌺

Varit på en morgonpromenad med Bella 🐕👣

Sen ringde läkaren M Björklund. Har förändringar i händerna 👐Fick läkartid kl 12.05 imorgon. Ska få kortison sprutor i fingrarna o händerna. Och så sa han att jag hör till riskgruppen vilket jag nog vet

Tänkte som så att jag handlar mat före. Dottern Jessica kommer med sa hon

Idag tvättar jag kläder. Har även dammsugit

Ser annars ut som en lugn torsdag 🙏💛

Sonen Andreas har distansstudier kl 10 o framåt idag

Veckans Throwback Thursday kommer här

Jag med dottern Cecilia 1994🙏❤🤗

Nu ska Nyland stängas av imorgon.

Så jag tänkte att vi kan videoringa med dottern Cecilia nån dag. Hon är ju i Helsingfors

Nu igen hade jag bara 40 % laddat på min mobil, hade den på laddning under natten 😮📱Försöker byta laddare men det hjälper bara en liten stund. Och så kastar den ut mig från både Facebook o Instagram nu o då. Och ibland har Instagram mestadels så liten text, fast jag fixat en större på mobilen.

Provat återställa, stänga av o starta om….men inget hjälper

Hoppas att ni mår fint denna torsdag 🤗🙏

Ta hand om varandra o sköt om er🤗🙏💛

(Theskylarksdrem)

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s