En solig onsdag ☀️🌝🌞

Härliga sol☀️🌞Hunnit på en morgonpromenad med Bella i solen 🐕👣☀️Städat, fixat lakan i flickornas sängar samt i vår 👍Äldsta dottern Cecilia kommer hem kl 20.18 ikv o så kommer yngre dottern Jessica hem kl 04.15. Familjen samlad 😍😊🍃Lite påsk är frammeLite mer kommer senare⭐🐥🐤🐣🐔Ska ta in videkissor änBästa vännen G ringde om jag hinner o äta lunch med henne. Hinner inte tyvärr. Men lovade höra av mig sen då jag varit o handlat. Kanske runt 15-16 tiden 👍⭐Ha en fin onsdag alla ⭐🐓🐥🐤🐣

2 reaktioner på ”En solig onsdag ☀️🌝🌞

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s