Städ o tvättdag🤗🙏

God förmiddag alla vänner 🤗🙏Inte hunnit med ngt inlägg tidigare idag 🙏Igår var jag o ungdomarna till Friends and Burger o ätaTog detta från min Instagram. Så gott o vad längesen vi var dit.Sen for jag till fysikaliska för paraffinbehandling. Ungdomarna for till bokhandeln o sen gick dom till Prisma. Jag ringde då jag var klar. In till Prisma o handla lite samt apoteket. Sen blev det Erkin Halli o sen hem… trött😴😴Idag har jag städat o håller på med klädtvätt. Blev en morgonpromenad med Bella 🐕👣Inte sådär jättevarmt men skönt ändå🐦🕊🐶Bytt lakanen i sängenNya, beställt från Ellos Ska bli skönt att sova i renbäddad sängVeckans Throwback Thursday kommer härDottern Cecilia med finaste änglahunden Blondi💕❤Ha en fin torsdag

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s