Mitt i veckan dag

Så blev det mitt i veckan dag 🌄💚

Dottern Jessica for i måndags.Besiktade Opeln 👌👍 Var o handla mat på samma gång då. Promenad med Bella efter det. Lugn måndag blev annars

Igår kände jag mig lite trött o slö. Var nog på vattengympa 🤽‍♀️ Tog det rätt så lugnt. Det var skönt. Hem o laga mat o som vanligt en promenad med Bella 👣🐕🐶

Idag är det onsdag. Tänkte ta med dammsugaren här, det behövs minsann! Så har jag hunnit med en morgonpromenad med Bella 🐶👣🐕En uppfriskande sådan

Vilken himmel Wow 🌄

Idag ska Mats till tandläkaren kl 13.15. Sen ska han till Kokkola o köpa balplast. Jag menar mig med. Vi ska även handla lite också

Jag har beställt ett nytt mobilskal till min mobil. Från Mobiilitukku

Blev tydligen ngt fel… fick sms att den kommit till Prismas paketautomat. Så igår fick jag ett sms på Wats up . Av en som textade att hennes man varit till Prismas automat o skulle ta ut 1 paket. 2 luckor öppnades varav 1 var mitt paket! Stämde träff med henne utanför Prisma på fredag kl 14. Vad konstigt….Ja ja sånt kan hända!

På fredagsmorgonen kl 03.50 kommer dottern Jessica hem 🌝💗😍Hon far tillbaka till Åbo på söndag 💕Sonen Andreas är fast ink helg. Nästa veckas torsdag (18.10) på kvällen kommer han hem på permission över helgen. Dottern Jessica kommer hem 19.10 kl 03.50. Och är hemma tills 28.10. Jag tror att även äldsta dottern Cecilia kommer hem den helgen. Mats har semester 22-29.10😍😊Det behöver han🌝

Nu ska jag fixa till mig samt dammsuga

Ha en fin onsdag🌞💚

Kramar 💕😍

4 reaktioner på ”Mitt i veckan dag

    1. Jaa det var en härlig morgonpromenad med Bella 👣🐶👣Skönt att få hem barnen i nästa vecka😊🤗♥️Kramar 😍💕

      Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s