Ny vecka igen

Ja så blev det en ny vecka igen 😊🌸☕Har inte hunnit med ngt inlägg tidigare. Sov lite längre igen😴😴Såå trött….

Andreas for igår . Nu blev det tomt här igen💕I samband med att jag skjutsade honom så hade jag stämt träff med bästa väninnan G vid Neste. Kom hem ca 18 o tog en kort promenad med Bella 🐶🐕👣På dagen tog jag en längre

Har hunnit med en morgonpromenad med Bella 🐶🐕👣

Blev en kortare bara. Tog in trädgårdsmöblerna, men gungan orkade jag inte med mina händer 👐🖐Dom är ganska sjuka nu då det är kyligare väder. Vi har 7 grader just nu

Har bytt lakanen i vår säng så det ska bli skönt att sova i rena lakan😊😍

Idag tvättar jag kläder. Sen så borde jag o handla mat. Men först blir det lunch o trexansprutan. Promenad med Bella 🐕🐶👣

Veckans Bilder från vecka 38 kommer här

En fin höstvecka 🍁🍂🍁

Nu ska vi se vad som händer denna vecka. Som det ser ut så får Mats färdigt ensilage, hoppas det 👍Imorgon blir det vattengympa 🤽‍♀️På fredag ska jag på mammografi….Kanske kommer sonen Andreas hem på loma nästa helg. Sen så är vi bjudna till bästa vännerna Gun o Mats till helgen ifall att ensilage skörden är klar. Hoppas det

Ha en fin måndag 💚🍁

4 reaktioner på ”Ny vecka igen

    1. Ganska trött just nu. Varit en längre runda med Bella 👣🐕🐶Före det var jag till Kokkola (Karleby)en sväng. Alltid ngt till jordbruksmaskiner…. Vilar… Kramar 😍💕

      Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s