Hej ny vecka igen

Ny vecka igen 🌝⛅

Helgen gick bra 🌝 Båda ungdomarna var hemma 💕😍Igårkv for sonen Andreas tillbaka till Dragsvik. På dagen var jag o Jessica en sväng till stan. Senare på kvällen hämtade Jessica Friends and Burger. Såå gott🌝

Nu på morgonen har dottern Jessica varit ute på morgonpromenad med Bella 🐶Jag har tagit det lugnt. Tog nyss en dusch. Till mat blir det gårdagens maletköttsoppa. Vi måste nog äta före Jessica far. Onnibussen far 12.35 från Neste Edsevö. Det är ju också Trexansprutan idag.

Planen är att träffa bästa väninnan G medsamma jag skjutsar Jessica. Ska snart skicka sms åt henne. Funderar även på om jag ska fara o handla mat medsamma. Det är så jobbigt att fara o handla efter vattengympan imorgon

Veckans Bilder kommer här också, vecka 37

En höstvecka 🍁🍃🍁Reumatologbesök

Ha en fin början av veckan

En reaktion på ”Hej ny vecka igen

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s