Hej Fredag

Härliga fredag med sool☀️☀️Dock inte så varmt…

Jag var ju på vattengympa i tisdags, skönt. Var o handla mat på samma gång då

På onsdagen hade jag reumatologen. Oj vad det tog länge! Alla proven var bra🌝👍Nu ska vi prova med att ta Oxiklorin 4 dagar i veckan o sen då tabletterna är slut försöka vara utan i 2 månader. Så jag bara har Trexansprutorna då. Få se hur det går…. Nästa besök om 1 år/1,5 år. Blir jag sämre så ska jag ta kontakt. Mötte Mats, som var på väg till tandläkaren, på vägen hem. Lagade mat o sen vilade jah mest, hade jätteont i händerna då hon klämde på dem så👐

Igår städade jag. Bella knuffade ner mig i trappan och jag ramlade o tog emot mig med högra handen. Så den har varit jättesjuk

Steg upp vid 03 tiden i natt o hämtade hem dottern Jessica. Känner mig lite trött ännu. Vi tog en promenad med Bella 🐕🐶Hon var glad då Jessica kom hem🌝

Idag måste vi till stan o handla mat till helgen. Jag ska till apoteket igen. Kanske cafe också om vi orkar

Ikv kommer sonen Andreas hem på loma. Det blir Fredagspizza 🍕🍕

Ha en fin fredag o helg

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s