Torsdag, dagen före

God morgon alla ☕☀️🍃

Hoppas att ni har en fin morgon 🌝🌞Här skiner solen o nu ska vi njuta så länge det varar. Regn har utlovats fr.om imorgon o hela midsommarhelgen ☔Behövs ju nog. Efter helgen blir det soligare o varmare

Igår var jag o Jessica o handla mat till helgen. Tänkte som så att det är mycket folk i farten idag. Var o tog ut Oxiklorin o den nya medicinen Panadol Forte. Får ta upp till 3 om dagen. Har tagit 1 imorse

Igår tvättade jag kläder samt damsög Idag har jag hunnit med att tvätta golvet o lagt fram mattorna. Ännu så ska jag städa toaletten . Men jag vilar nu en stund. Blir nog en dusch också så småningom

Fick ett meddelande på Messenger av en vän. Mats har beställt nya stövlar från mejeriet. Dom har farit fel. Så dem ska jag hämta. Måste även o köpa ost. Vi har glömt att beställa hem med mjölktankbilen. Kommer knappast imorgon.

Nu är det längesen jag haft Throwback Thursday. Här kommer det

Jag som brud med min kusins flickor 🌸🌝Taget 26.6 1993💕Då var det Midsommardag❤I år infaller bröllopsdagen på tisdag, 25 år, Silverbröllop 🌝💛❤💕

Ha en fin torsdag alla ☀️🍃🌸

6 reaktioner på ”Torsdag, dagen före

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s