Mitt i veckan dag

Mitt i veckan dagen är det🌬❄Det blåser o snöar därute. Ca -6 grader

Här kommer ett lite senare inlägg 😀Har inte hunnit med ngt inlägg tidigare. Så är det ibland

Var ju igår på vattengympa. Jobbigt men kul😀😃Tog en sväng till CM o så hem. Vilade mest hela resten av dagen dagen. På kvällen var jag till Neste o träffade bästa väninnan G. Trevligt som alltid. Andreas sms:ade att han ville ha Rolls mat. Så det tog jag hem åt honom

Idag har jag varit en sväng till Willmans i Purmo. Mats har beställt en ny generator till ena traktorn o konstigt nog for den till Purmo!

Sen så har jag tvättat kläder o lagat mat. Det blev gårdagens maletköttsoppa. Lämnade så pass mycket av den! Dammsög också här. Tog en promenad med Bella 🐶🐕o märkte att det blåser iskalla vindar 🌬Inte alls bra för lederna. Så nu blir en vilostund

Ha en fin mitt i veckan dag 💛💛

Kram på er 💕💞

2 reaktioner på ”Mitt i veckan dag

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s