Sköna Söndagen🤗❄💚

Sköna Söndagen är det❄☁💛Och lite snö har vi fått❄❄

Igår kom Andreas hem efter kl 13 från begravningen. Jag bakade en sockerkaka med russin


Sen for jag till Essegården på Styleevent. Mycket folk var det där o dom höll på med modevisningen just då. Jag köpte schampo för färgat hår. Menade köpa en tröja, men inget i min storlek…Så jag var inte så länge. Det blev chips o popcorn på kvällen. Sovit rätt så dåligt. Bella var allmänt orolig

Idag känner jag mig lite off. Känner av Kristallsjukan igen. Huvudvärk o yrsel..blä 😑

Så det ser ut som en lugnare dag vilket behövs

Ha en Skön Söndag😍🎍💛💚🤗

4 reaktioner på ”Sköna Söndagen🤗❄💚

    1. Köper helst vid HM för det mesta. Endel från Cellbes, jackor mest. Tycker att dom har de bästa damjackorna😃Var köper du helst kläder? Yrseln har gått över då jag vilade mest igår. Ha en bra måndag💚😆

      Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s