Lördagsmorgon⭐🙋☕

God morgon alla fina läsare🙋⛅

Sovit som en kratta i natt😕Reumatismen bråkar🙏Så är det. Ska strax ta en dusch så jag kommer igång

Igår var jag ensam o handla till Kokkola. Skulle ha 2 rullar balplast. Var till Prisma o handla mat

Sen var jag in till Chydenia. In till Kokkola alltså. Gick via HM samt GLITTER. Hittade ett nytt halsband o så var jag till EMOTION också. Schampo o lite annat smått o gott. Blev ARNOLDS på kaffe . Träffade en väninna. Sen hem

Den obligatoriska promenaden med Bella🐕

På kvällen var det fredagsmyset💕💛😍

Idag blir det inte så mycket. Ska tvätta kläderna klart…

Ha en fin lördag🍂⭐

5 reaktioner på ”Lördagsmorgon⭐🙋☕

  1. Morron , kanske denna dag blir lugnare. Fast visst är det lite kul att kunna fika på arnolds. Jag blev så förvånad o besviken för att ohlson hade föyttat . Då jag äntligen kom mig till kokkola i onsdags ❤ha en bra dag

    Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s