Äntligen Fredag igen💛🍂🍃

Härligt med fredag 🍁🍂Känns som höst därute nu….

Usch vad jag har svårt att komma igång idag….så är det med reumatismen😕 Ska snart ta en dusch så kanske jag kommer igång👍 Har i alla fall ringt HVC o pratat med en som ska hjälpa mig att fylla i ansökan för pensionen. Ska dit på tisdag kl 9.30. Passar bra då jag ska på vattengympa kl 11.15

Till mat blir det nypotatis o korv. Sen blir det att fara o handla mat till helgen. Jessica behöver en väska. Hon ska ju med Onnibus till Åbo på söndag. Vi har ju ordnat så att Cecilia kommer från Helsingfors till Åbo också💛Känns lite säkrare då. Mats har fått avbytare för 1.9-3.9. Så nu blir det att fixa hotellrum åt oss. Det bokar vi i helgen

Om vi hinner så blir det att fara en sväng till Terjärv o hälsa på mamma imorgon

Ikväll blir det Rolls mat😄

Ha en fin fredag💚❤

4 reaktioner på ”Äntligen Fredag igen💛🍂🍃

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s