Mittiveckandag🙋☕🌸

God morgon på er🌻☀🍃

Sommarsolstånd är det idag🌸🍃Nu blir det ju mörkare igen…

Sovit som en stock i natt vilket verkligen behövdes! Jobbigt att vara till Kokkola tyckte jag faktiskt… Jag ringde till Gigantti. Dom skulle försöka lokalisera var datorn höll hus. Den borde ha kommit sa dom. Sen senare ringde en mobilnummer åt mig. Brukar inte svara på okända numror. Men jag svarade o vilken tur att jag gjorde det. Datorn hade kommit😃Så det var bara att hämta. Vi väntade tills Jessica kom hem. Hon skulle med😆

Var till HM o köpte en t-sjorta åt mig o Andreas. Kortkalsonger åt Andreas.

Var även till fotografen o tog ett passfoto. Jag ska laga ett identitetsbevis. Mitt körkort är detdär äldre o det godkänns inte som identitetsbevis fick vi veta vid banken då vi var o tog lånet till Opeln. Hon vi var ihop med om det känner oss, så det gick bra då😃

Sen blev det Arnolds på kaffe☕

Inte så varmt därute just nu…

Ska se om jag får in kläderna som hänger på tork därute. Det regnade lite tidigare.

Till lunch blir det potatismos o korv samt sallad då…

Borde snart o handla mat till helgen. Ska se om det blir idag el imorgon

Ska skicka ett sms åt väninnan Gun också idag

Ha en fin mitt i veckan dag🍃☀🌸

4 reaktioner på ”Mittiveckandag🙋☕🌸

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s