Lördagsmorgon🍃☕

God morgon denna lördagsmorgon☕🍀🌼

Inga höga temperaturer o ingen sol just nu💛🌱 Känns i kroppen, dendär reumatismen😕

Mats ska köra gödsel hela dagen, Jessica är o mjölkar korna , Andreas ska dela ut ensilage. Jag tvättar kläder o ska laga maten. Det blir korvsoppa idag. Det är mycket nu. Jag orkar inte så mycket, så är det att ha reumatism😕😑😞

Tror att jag hänger ut kläderna idag. Ska snart göra det. Men först kaffe☕☕

Ha en trevlig lördag💚🌱🍃

4 reaktioner på ”Lördagsmorgon🍃☕

  1. Här regnar det… tur att jag kom att tänka på att jag skulle ta in de torra kläderna i går kväll. Det blir inget vårbrukande i det här regnet, så maken ska fara och fiska med en kompis. Och jag ska på PT-kurs. Ha en bra dag trots värken ❤

    Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s