Äntligen Fredag🙋😃✨

(googlad bild)

Godmorgon🙋😃

Har skjutsat båda ungdomarna till bussarna….nu hemma o ska snart duscha🌌

En helt bra dag igår😃Städade o lagade mat. Väninnan Gun ringde o frågade om jag hinner till Polaris på lunch😃Det hann jag nog till kl 12😄Satt där till kl 14. For till Prisma för att köpa dammsugarpåsar…till saken hör att påsen var full då jag skulle städa,o jag hade glömt att köpa! Jag sopade o tvättade golvet. Betraktar det som städat denna vecka

Jessica kom dit efter kl 15 o vi plockade upp Andreas då han kom hem med bussen..

Idag ska Andreas klass till Vasa o kolla skolor. Dom är tillbaka kl 16. Han måste hämtas från skolan då. Jag ska fara runt kl 13 till stan. Måste få Metojectsprutor tills måndag. Vi får hoppas att dom fått dem idag. Ska kolla dom 2 andra apoteken också. Funderar på att ringa till dem…Det ska handlas också. Jessica kommer efter kl 15 till Prisma. Sen måste vi vara kl 16 i Bennäs

Ikväll så blir det nog Rolls mat från Neste. Det är ju hamburgare o franska potatis (pommes)

Ha en fin fredag🙋✨

Kram på er❤💕

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s