Mitt i veckan🙋😃

Godmorgon denna onsdag☕💙Oj, vad det var kyligt då jag skjutsade sonen Andreas till bussen! Brr…..

Då jag kom hem så ringde mobilen. Hade ju tid för paraffinbehandling kl 13 idag. Dom ringde o sa att hon som ger det är sjuk😕Dessa förkylningstider! Nästa vecka har hon vinterledigt o följande vecka har hon skolning. Så det blir först om 3 veckor! Jag skulle verkligen behöva paraffinbehandling nu. Men kan ju inget åt det…..Bara att kämpa på då

Ska kanske hämta Jessica från stan också. Jag borde till apoteket… Har inga Metojectsprutor till måndag. Hade ju tänkt det på fredag, men Mats säger att vi ska till Kokkola då🌟✨

Vad ska ni göra idag?

Ha en bra mittiveckandag😄💚💛

Kram på er❤💕💗

4 reaktioner på ”Mitt i veckan🙋😃

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s