Årshoroskop 2017 Skorpionen

shutterstock_116397322_scorpio

Årshoroskop 2017 Skorpionen

”Din ekonomiska intuition är på topp och under hösten 2017 stiger du upp på scenen som zodiakens främst lysande stjärna. Starten på ett riktigt personligt drömår väntar dig under 2017!”

Skorpionen älskar alltid en inre utmaning och  att få transformeras, antingen inombords eller till det yttre. Sedan september 2016 befinner sig Jupiter i ditt tolfte, andliga hus. Detta ger ett starkt spirituellt år fram till och med i oktober 2017 då Jupiter kröner dig till zodiakens stjärna och puttar ut dig i världens rampljus.

Med så mycket fokus på det tolfte husets energier kan du använda de första nio månaderna av året för att lyssna på ditt inre, stärka dig och förebereda lanseringen av de stora projekt och personliga förändringar som väntar dig från och med oktober 2017.

Om du rynkar på näsan åt spiritualitet kan detta bli året då du får dig en tankeställare. Din värld kan visa sig innehåller fler dimensioner och du kan förvånat inse att de kan vara mer värdefulla för dig och ditt liv än du tidigare trott. Din intuition och din magkänsla kan visa sig bli extremt värdefulla vägledare för dig. Dina nattliga drömmar likaså.

Det tolfte huset är även återhämtningens hus. Kanske behöver du av rent fysiska skäl dra dig tillbaka för att hantera en brist i din hälsa eller livskraft. I så fall gynnas du av Jupiter vid din sida. En duktig läkare eller terapeut kan visa sig för dig och du kan hitta en väg till läkande.

Jupiter är din ekonomiska planet. Att Jupiter pekar på din magkänsla antyder att du intuitivt kan ”känna av” vilka steg du ska ta i ditt ekonomiska liv. Du har höga ambitioner gällande din ekonomi. Du satte troligen målen kring julen 2014 och du börjar närma dig ditt mål nu. Det har inte varit lätt men du har under resans gång etablerat dig som en form av expert eller rådgivare som sakta men säkert samlat på hög och nu börjar det närma sig dagen då lönen för mödan kommer. Du kommer troligen se en enorm lättnad efter den 10 oktober.

Märker du inget då, vilket jag betvivlar, kommer du absolut göra det precis innan julen 2017. Då släpper strikte Saturnus sitt grepp om din ekonomi.  Du kommer kunna titta tillbaka på din ekonomi och kanske konstatera att du fått ihop det genom att ”stretcha” hundralappar runt hela kvarteret! Du har troligen förändrat sättet du tjänar pengar på under tiden sedan julen 2014. Du har tänkt om, brutit upp gamla vanor och uppfunnit nya vägar. En sådan här tuff ekonomisk period kommer du inte behöva uppleva på många, många år igen. Puh!

Det är också den 10 oktober som Jupiter, den store turplaneten, träder in i ditt tecken för att stanna och hjälpa dig i hela 13 månader. Det är en fantastisk period som endast kommer en gång vart tolfte år. Gör dig redo för att agera gällande alla former av drömmar under årets sista tre månader. Du har Jupiters mod, tur och möjligheter med dig. Jupiter är förknippad med utlandet varför möjligheter med utlandet kan komma till dig, både i arbetet eller privat. Jämför gärna vad som hände dig 12 år tidigare. Trenden att få en superskjuts framåt och vara med om viktiga saker såsom att bilda familj, byta karriär, avsluta en utbildning och börja sitt arbetsliv, är typiska händelser när Jupiter besöker det egna stjärntecknet.

Det första huset, där Jupiter, kommer befinna sig från och med den 10 oktober, är på många sätt horoskopets hjärta. Allt det du önskar dig tar sin början i det första huset och kommer sedan att följa dig under de kommande 12 åren. Det är verkligen ett drömår som de övriga stjärntecknen i zodiaken kommer avundas dig, för du kröns till stjärnhimlens starkast lysande stjärna under de 13 månader som följer. Tjänster och möjligheter kommer dugga tätt och det enda du behöver göra är att bestämma dig för att våga ta klivet mot dina drömmar och mål. Så mycket spännande kommer ha hänt dig när november 2018 kommer!

Skorpionens seriösa kärlekshus är än så länge ett område i ditt horoskop där det är relativt lugnt. Men, det kommer bli ett helt annat ljud i skällan när 2019 kommer. Då startar en 7-årsperiod full av stora händelser, förändringar och överraskningar. Det största som händer dig under 2017 är att din kärleksplanet, Venus, kommer gå igenom en av sina ovanliga retorgradperioder. De inträffar bara en gång vartannat år så detta är stort i ditt horoskop. Under perioden början av mars- mitten av april kommer du ta dig en funderar över ditt kärleksliv. Är det som du vill ha det kommer perioden bara stärka dig och din relation. Men om något känts fel kanske du fattar ett beslut som innebär att avsluta relationen. Det är också möjligt att en tidigare kärlek visar sig vilja komma in i ditt liv igen. Om personen ska få komma in för att stanna eller om du håller dörren till dåtiden stängd, är upp till dig. Om det händer dig se det då som en chans att ge förhållandet en andra chans. Klarar din tidigare kärlek testet kanske det bli du och han/hon för alltid! Eller så vet du att det där var helt klart ett avklarat kapitel för din del!

Minns att inte fatta viktiga kärleksbeslut under Venus retrogradperiod. Man tenderar att inte tänka helt klart. Notera och funderar men gör inget förrän i början av maj.

De största kärleksmöjligheterna för Skorpionen under 2017 finns på jobbet! Rusta dig med en elegant väska som exempelvis denna från By Malene Birger eller andra it-detaljer. Kollegor, konferenser och jobbevent kan föra med sig spännande händelser i ditt kärleksliv om du är singel, eller, ve och fasa, om du redan är upptagen. Du är ett passionerat tecken Skorpionen, men försök att tänka efter innan du hoppar i galen tunna- om du nu redan är upptagen!

Källa amelia.se

 

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s