Torsdag & Städdag

Godmorgon alla🙋😄 Oj, så mörkt o blåsigt vi har det därute nu.. Har skjutsat sonen Andreas till bussen. Han börjar 8. Jessica sover än. Hon ska nog o hjälpa Mats i ladugården….

Igår blev det lite annat än vad jag tänkt. Hade menat ta det lugnt hela dagen. Men så hände det ju att en kviga i ladugården hade skadat sig…hon bröt nacken😒😥Så vi har slaktat henne o får tillbaka kött i nästa vecka😃💚Vår frysbox är full (som vi har i källaren). Så Mats o jag for till stan (Expert Höglund) o köpte en frysbox till. Medsamma förde vi en tvättmaskin på service. Det är den som vi har i ladugården. Frysboxen kommer idag efter kl 14. Den kommer att placeras i köket om jag får bestämma😄🙋Och idag hör dom av sej ang tvättmaskinen också. 

Ringde även till frissan💚😃Skulle fått tiden idag, men det passar inte…. fick tid tills imorgon kl 9😄Ska bara klippa topparna o så färga, ngt sånt…

Så dom bilderna ska jag visa😃

Vad ska ni göra idag?

Ha en fin torsdag🌸💙🍃

4 reaktioner på ”Torsdag & Städdag

 1. Ibland blir inte dagarna som man tänkt sig.
  Kul att du ska till frissan, det lär bli fint.

  Jag ska iväg och ta ut ett paket och handla det sista inför helgen.
  Får se hur vädret är ute.

  Kram och ha en fin dag!

  Gilla

  1. Jo, så är det😃Bild kommer sen då jag varit till frissan…här blåser det o så har dom lovat snö o minusgrader. Ha en fin dag💙🌸Kram💗

   Gilla

 2. Vad tråkigt med kvigan 😦 men så är det då man har djur, man vet aldrig vad de kan råka ut för. Vi var inte med om att någon skulle ha brutit nacken, men en gång fick vi nödslakta en ko för att hon fick inre blödningar då hon fick livmoderframfall efter kalvningen.

  Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s