Här blev det sovmorgon💚💛

Detta är vyn från soffan….Andreas ligger o sover på andra soffan🍃

I torsdags var  jag på lunchdejt  med bästa väninnan Gun o så ringde Andreas att han slutade för dagen…sen ringde jag HVC om urinprov. Visade inget konstigt nog! Jag hämtade en burk o tog nytt urinprov igår på  morgonen. Skjutsade A till skolan o var till laboratoriet med det. Ringde efter 12  o det visade på infektion😒Jag o Jessica hämtade Andreas från skolan 13.40. Hämtade ut antibiotika

Hm….vid apoteket sa dom att det kanske inte passar ihop med Metoject…så jag ska ta tabletterna(3 om dagen) i helgen o ringa reumasköterskan på måndag. Det är en 4 dagars kur… Nå vi får se vad hon säger då….

Var ju o  handla mat igår. Det blir malettköttsoppa idag, imorgon blir det lax i ugnen😃

Till fredagsmyset  blev det franska potatis (pommes) o Korv-Görans köttbullar i ugnen😃Såå gott😍

Ja hörni: det är 2  veckor till Jul nu🎅🌟Har ni köpt julklappar än? Jag har köpt varsin åt ungdomarna. Det blir ännu varsin  åt dem som jag o Mats köper tillsammans😍😃Ngt dom verkligen behöver. Kan inte skriva det här då dottern brukar läsa min blogg😃

Ha en fin lördag🌟😃🙋

Kram på er💕🎶💗

5 reaktioner på ”Här blev det sovmorgon💚💛

  1. Låter som en fin dag o hoppas det löser sig med dina mediciner tillsammans, ja då klappar har jag köpt, några kvar men snart så …kram å fin dag ❤ Evas blogg

    Gilla

  2. Hej! Jag vill bara tipsa om att lucka 10 i min julkalender nu är öppen 🙂 I dagens lucka kan du vinna en valfri vara till ett värde av max 300kr från Uffes Saker och Ting! Dom har verkligen mycket bra julklappar på deras hemsida, så det är ett tips 🙂 Låter detta som någonting för dig? Klicka då på länken nedan för att vara med och tävla!
    http://martinaolsson.myshowroom.se/63880/julkalender-lucka-10-5/
    (en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)

    Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s