Redan Torsdag🍁💕🙋

Godmorgon💕 Redan torsdag ja, veckorna går såå fort🍃

Här steg jag upp strax före kl sju. Skjutsade ungdomarna till bussen. Ruggigt väder…brr..mörkt o kyligt. Snö har vi inte fått här än..

Torsdagar brukar jag städa, men vet inte om jag orkar med det. Lagt ut mattorna åtminstone. Idag är planen att vi (jag o Mats) ska till stan o handla. Jag ska till apoteket o hämta Metojecten som jag betalat i förra veckan. Borde kanske ta ut Oxiklorin snart också…Sen så ska vi o kolla på nya Jakob Center som har öppning idag 😃

Denna bild är från Facebook:s Jeppis sida

Härligt att få HM till Jakobstad💕😃 Samt CUBUS 🙋🍃

Ha en trevlig torsdag🍁🎶

Kram på er🎶💕🙋

2 reaktioner på ”Redan Torsdag🍁💕🙋

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s