Mitt i veckan🍃🙋

Godmorgon, godmorgon 🍃💕Hoppas att ni har en härlig morgon😊Här sitter jag i morgonrock o ”degar”Det blir mjukisar idag tror jag💗

En bra dag igår😃Först vattengympa, sen iväg till Ingas🙋Trevligt var det🍃Att vi inte träffas oftare💙Sen hämta ungdomarna från skolan…hem o äta köttsoppan 😃Resten av dagen blev lugn💗

 Dom ringde från LPA också. Enligt dem är det klart, invalidpensionen. Nu är det FPA som ska besluta. Och det vete fåglarna när jag får ngt beslut. Ska gå in o kolla om det går att maila el ngt dit….jobbigt värre är det ju😔 Nu var jag in till FPA. Lade ett ringbud dit, sådom ringer mej på tisdagen den 18.10 kl 13. Hoppas det klarnar. Enligt vad jag läste där tar det 8 veckor😠😡!!!

Blir nog en lugn dag här…

Ha en bra onsdag🍃💙

Kram på er💕💚💛

3 reaktioner på ”Mitt i veckan🍃🙋

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s