Regnig Tisdagsmorgon⛅⚡☔

wp-1470115789861.png

Godmorgon på er!

Det regnar☔ igen….inte såå kul alltså…känns i lederna..

Sovit till halv 8 idag….vaknat , kokat kaffe, startat diskmaskinen. Och nu ser jag att jag borde vika torra kläder o gå o duscha..inget av det känns lockande just nu.Borde även sätta mej o betala räkningar..bara tråkigheter just nu tycker jag…

Klockan är alldeles strax 9 o då ska jag ringa till frissan o boka tid för klippning 🙂 Yes, fick tid imorgon kl 12 🙂 Bra 🙂

Migränen bröt inte ut ordentligt igår, så nu är jag lite orolig att den bryter ut senare i veckan. Har slarvat med både zink o magnesiumtabletten nu igen! Kände av sendrag i ena foten igår..så idag ska jag nog ta dem..måste minnas ! Kanske jag borde ha mobilen att påminna mej om det?

Efter lunchen blir det nog att åka o handla. Via kommunen med Jessicas timlapp så hon får nån lön också. Tror nästan att båda ungdomarna kommer med, bra det!

Vad ska ni göra denna tisdag?

Ha en bra dag nu 🙂

Kram på er ❤

4 reaktioner på ”Regnig Tisdagsmorgon⛅⚡☔

  1. Här gäller samma som i går: så lite som möjligt. Det åskade under natten så att t.o.m. hundarna hade svårt att sova fast de inte är särskilt rädda för smällar. I går började jag sticka på en babymössa till välgörenhet, den ska jag fortsätta med idag. Hoppas du slipper migränen!

    Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s