Sköna Söndagen :)

wp-1468128749714.jpeg

Godmorgon denna Sköna Söndag 🙂

Hade en helt okej kväll igår 🙂 God mat vid O`Learys 🙂 Men det jag åt äter jag inte fler ggr !Finns ju mycket annat att välja på 🙂 Mycket lite folk i farten. Månne alla väntar på Jakobs Dagar ? Inte såå länge kvar tills det nu 🙂 Hoppas att det är fint väder då! Svårt att se såå långt framåt! Den veckan har Mats semestervecka o så kommer ju dottern Cecilia o hennes flickvän hit 🙂 Då ska Jessica mjölka….

Vaknat efter kl 8 idag…druckit kaffet samt duschat. Hade lagt endel skum o sånt i håret så det var skönt att tvätta bort det 🙂

Jessica har  kommit in ur ladugården. Kollade med henne om tvättmaskinen var ledig där. Och det var den. Lade igång en maskin ….på snabb program. Ska snart gå dit med mera tvätt o kolla om det är klart!  Andreas for o ge ensilage åt korna. Mats vilar än (jag kokade kaffe åt honom också ) Han ska flytta undan ensilagebalar. Vi ska täckdika i höst igen !

Ha en Skön Söndag 🙂

Kram på er ❤

2 reaktioner på ”Sköna Söndagen :)

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s